Perintä

Onko asiakkaalla jäänyt lasku maksamatta? Oletko yrittänyt saada saatavia asiakkaaltasi omilla muistutuksillasi? Pelkäätkö asiakassuhteen kärsivän? Meiltä saatavien perintä onnistuu kokemuksella ja ammattitaidolla.

Haluatko säästää aikaa ja rahaa?

Olemme kaipaamasi apu saatavien perinnässä. Suoritamme perinnän aina asiakassuhteita kunnioittaen. Avullamme tehostat myyntisaatavien hallintaa. Kun perintä hoidetaan kauttamme, asiakassuhteesi eivät vaarannu. Toimimme aina hyvää perintätapaa noudattaen.

Lähetä lasku

Perintäpalvelumme

Vapaaehtoinen perintä

Vapaaehtoinen perintä

Meille voit lähettää maksamattoman laskun, ja huolehdimme perinnän loppuun viemisestä. Perinnän aloittaminen vaatii ainoastaan sen, että erääntyneestä laskusta on vähintään yksi muistutuslasku lähetetty. Hoidamme erääntyneet saatavat tehokkaasti, mutta aina asiakassuhteita kunnioittaen.

Oikeudellinen perintä

Oikeudellinen perintä

Kun asiakkaan velka on muistutuksen ja maksuvaatimuksen jälkeen edelleen hoitamatta, voimme luvallasi aloittaa oikeudellisen perinnän. Autamme sinua perintätoimeksiannoissa, joissa saatava tulee hakea ulosottoon käräjäoikeuden ratkaisun kautta. Hoidamme perinnän edelleen käräjäoikeuden ratkaisun jälkeen ja varmistamme, että saatavasi hoidetaan ulosoton käsittelyyn.

Riita-asiat

Riita-asiat

Tarjoamme apuamme asianajotoimiston otteella, mikäli saatavissa ja laskutuksessa on riitoja tai epäselvyyksiä. Kysy lisää asianajotoimisto ACTEOn palveluista.

Konkurssiperintä

Konkurssi-perintä

Autamme mielellämme myös konkurssiperintään liittyvissä asioissa. Tarjoamme apua konkurssiin liittyvissä saatavissa vuosien kokemuksella. Teemme konkurssiuhkaiset maksukehotukset sekä hoidamme konkurssipesälle saatavailmoitukset ja valvomme saatavasi konkurssimenettelyssä. Mikäli konkurssi asia vaatii muita toimenpiteitä, avustamme asiakkaita sopimuksen mukaan kaikissa ongelmakysymyksissä.

Jälkiperintä

Jälkiperintä

Hoidamme tarvittaessa myös jälkiperinnän. Meillä on osaamista tehokkaan jälkiperinnän toteuttamisesta myös useita vuosia vanhojen velkojen ja saatavien osalta.

Toimi näin, jos asiakkaasi ei maksa laskua

Lähetä

maksamaton lasku meille sivuston lomakkeen kautta tai sähköpostilla perinta@acteo.fi

Perimme

saatavat ja veloitamme kulut perinnän yhteydessä

Tilitämme

pääoman sekä viivästyskoron täysmääräisesti ilman viivästyksiä, kun olemme vastaanottaneet suorituksen velalliselta

Kuinka perintä etenee?

Pyrimme pitämään prosessin mahdollisimman tehokkaana ja nopeana. Tavoitteemme on saada kotiutettua saatavasi mahdollisimman joutuisasti ilman oikeudellisia toimenpiteitä.

1 | Maksuvaatimus

Laskun saatuamme laadimme velalliselle maksuvaatimuksen välittömästi

2 | Kontaktointi

Mikäli emme ole saaneet suoritusta eräpäivään mennessä, kontaktoimme aina

3 | Mahdollinen maksusuunnitelma

Laadimme ensisijaisesti maksusuunnitelman velasta, mikäli velallinen ei kykene suoriutumaan velan maksusta kerralla. Valvomme maksusuunnitelman toteutumista.

4 | Oikeudelliset toimenpiteet

Mikäli perinnän eri toimet eivät ole tuottaneet tulosta, voimme sopia kanssasi oikeudellisten toimenpiteiden aloittamisesta. Sovimme näistä aina erikseen kanssasi.

Usein kysytyt kysymykset

Olemme koonneet tänne vastaukset yleisimpiin asiakkaidemme esittämiin kysymyksiin.
Jos haluat lisäapua, ota yhteyttä.

Perintä kannattaa aloittaa viipymättä laskun erääntymisen jälkeen. Laskusta tulee olla muistutus-/huomautuslasku lähetettynä, jotta se on perintäkelpoinen. Saatavan periminen on aina helpompaa, mitä tuoreempi laskusaatava on kyseessä.

Jos velallinen maksaa laskun eräpäivän jälkeen, mutta ennen kuin on saanut perintäkirjeen, perintäkulut pitää maksaa, jos velkoja on ehtinyt tehdä kulujen perusteena olevat perintätoimet ennen laskun maksamista.

Joskus asiakas unohtaa tai jättää laskun maksamatta. Tällöin perinnässä auttaa jo jämäkkä muistutus ja yhteydenotto velalliseen. Kun lasku jää maksamatta, asiakkaalle kannattaa lähettää muistutus mahdollisimman pian, jolloin lasku säilyy hyvin muistissa.

Kun pelkkä maksumuistutus ei riitä, velkasaatava kannattaa viedä käräjäoikeuden ratkaistavaksi ja ulosottoon. ACTEO Perintä sopii asiakkaan kanssa erikseen siirretäänkö saatava oikeudelliseen perintään. Mitä aikaisemmin perintä aloitetaan, sitä varmemmin velka saadaan kotiutettua yritykselle ja pidettyä saatavat tuoreina. Lasku voidaan siirtää käräjäoikeuteen ensimmäisen maksuvaatimuksen jälkeen.

Anna perintäsi ACTEO Perinnän hoidettavaksi. Oikeusprosessin jälkeen hoidamme myös jatkoperinnän ulosotossa. Palvelemme perintäprosessin aikana molempia osapuolia – niin toimeksiantajaa kuin asiakasta. Näin asiakassuhde saadaan säilytettyä myös perinnän jälkeen.

Tehokkaassa perintäpalvelussamme yhdistyy laaja perintäkokemus ja lakiosaaminen perintäasioissa. Sinun ei tarvitse hakea lakiosaamista toisaalta, vaan saat kaikki tarvitsemasi palvelut saman katon alta. Kun perintä on hoidettu ammattimaisesti, riitaisan saatavan hoitaminen on helpompaa.

Mikäli saatava riitautuu, käymme riita-asian aina asiakkaan kanssa yksilöllisesti ja kattavasti läpi. Kun muistutukset eivät tuota tulosta, hoidamme saatavasi käräjäoikeuteen ja jatkoperintään. Tarvittaessa teemme maksujärjestelyn velallisen kanssa.

Jokaisessa vaiheessa olemme tiiviistä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Mitään ei tehdä ilman suostumusta.

Ota yhteyttä niin kerromme lisää.

Teemme. Näistä sovitaan aina kuitenkin erikseen. Ole meihin yhteydessä.

Velkoja

Jätä lasku perittäväksi

Lähetä lasku

Velallinen

Pyydä lisäaikaa laskulle

Pyydä lisäaikaa

Lähetä lasku

Anna toimeksiantajan yhteystiedot ja lataa perittäväksi lähetettävä lasku.

  • Sallitut tiedostotyypit: jpg, pdf, png, Max. tiedoston koko: 64 MB.