Miksi ACTEO perintä?

Acteo perintä toimii yhdessä Asianajotoimisto Acteo Oy:n kanssa. Perintätoimistossamme yhdistyy laaja perintäkokemus sekä vahva lakiosaaminen. Yhdessä muodostamme vahvan tiimin, joka tarjoaa henkilökohtaista palveluneuvontaa perintäasioissa.

Henkilökohtaista otetta perintään

Kun etsit kokenutta ja pitkäjänteistä kumppania yrityksesi perintätoimeksiantoihin, on Acteo perintä oikea ratkaisu. Meillä on vuosien vahva kokemus perintäpalveluista Oulussa ja muualla Suomessa. Anna meidän varmistaa toimiva laskutus ja asiakassuhteiden jatkuminen myös perinnän jälkeen. Näin vapautat omaan käyttöösi enemmän aikaa – perusliiketoiminnan harjoittamiseen ja asiakashankintaan.

Miksi perintä kannattaa ulkoistaa meille?

Säästö

Säästää aikaa

Ulkoistamalla perinnän Acteolle vapautat arvokasta työaikaa ja voit käyttää ajan omaan liiketoimintaasi.

Velkojalle maksuton

Säästää rahaa

Perintäpalvelumme on velkojille sekä velalliselle kohtuullinen. Perintäkuluista vastaa velallinen, joka on velvollinen korvaamaan velkojalle aiheutuvat kohtuulliset kulut perinnästä. Palvelussamme ei ole vuosimaksuja tai jälkiprovisiota.

Uskottava toimija

Uskottava toimija

Olemme Suomen Asianajajaliiton jäsenyritys ja toimimme kaikkia lakeja ja hyvää perintätapaa noudattaen. Olemme kehittäneet palvelumme yrittäjän näkökulmaa miettien ja toimimme useiden eri toimialojen parissa.

Turvaa

Turvaa asiakassuhteen

Asiakassuhteesi on aina sinun asiakassuhteesi. Kun lasku siirretään perintään, on tärkeää varmistua siitä, että perinnän toimenpiteillä ei vaaranneta olemassa olevaa yhteistyötä. Hoidamme perinnän niin ammattitaitoisesti ja inhimillisesti, että emme vaaranna asiakassuhteita missään perinnän vaiheessa.

Tehokas

Erittäin tehokas

Emme pitkitä perintäprosessia turhaan, vaan hoidamme jokaisen saatavan tehokkaasti nopealla kierrolla.

Tyytyväiset asiakkaat

Palvelemme kaikkia asiakkaitamme henkilökohtaisella otteella ja toimintaamme säätelee vahva ymmärrys yrittäjien kohtaamista taloudellisista ja liiketoiminnallisista haasteista. Asiakkaitamme ovat niin yksityisyrittäjät kuin isommatkin yritykset.

Kokemuksia perinnästämme

Velkoja

Jätä lasku perittäväksi

Lähetä lasku

Velallinen

Pyydä lisäaikaa laskulle

Pyydä lisäaikaa